Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Love Story

A Love Story

14/09/2020 | Flixfilm

Se A Love Story på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Maryo J. de los Reyes
Skuespillere: Maricel Soriano, Aga Muhlach, Angelica Panganiban
Spilletid: 117 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ian er selfmade millionær, og tror han har fundet lykken, da han gifter sig med Joanna, men hans kærlighed sættes på prøve, da han møder stewardessen Karyn.

A Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Love Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Love Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Love Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar