Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Love Story

A Love Story

14/09/2020 | Flixfilm

Se A Love Story på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Maryo J. de los Reyes
Skuespillere: Maricel Soriano, Aga Muhlach, Angelica Panganiban, Dante Rivero
Spilletid: 117 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Ian er selfmade millionær, og tror han har fundet lykken, da han gifter sig med Joanna, men hans kærlighed sættes på prøve, da han møder stewardessen Karyn.


Se A Love Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Love Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Love Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar