Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Madea Family Funeral

A Madea Family Funeral

30/09/2021 | Flixfilm

A Madea Family Funeral på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Tyler Perry
Skuespillere: Tyler Perry, Cassi Davis, Patrice Lovely
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Madea tager til provinsen i Georgia for at deltage i en jubilæumsfest, der snart bliver til en overdådig begravelse, og som skaber komisk kaos for hele familien.

A Madea Family Funeral havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Madea Family Funeral på YouTube.Se A Madea Family Funeral på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Madea Family Funeral ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Madea Family Funeral stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Madea Family Funeral, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Madea Family Funeral er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar