Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Man About the House

A Man About the House

02/12/2021 | Flixfilm

A Man About the House på Netflix

Produktionsår: 1947
Genre: Drama
Instruktion: Leslie Arliss
Skuespillere: Margaret Johnston, Dulcie Gray, Kieron Moore
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter at have arvet en italiensk villa falder en engelsk kvinde for den smukke Major Domo og gifter sig med ham. Men hendes hjertenskær har en dyster side.

A Man About the House havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Man About the House på YouTube.Se A Man About the House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Man About the House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Man About the House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Man About the House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Man About the House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar