Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Man Apart

A Man Apart

01/10/2020 | Flixfilm

Se A Man Apart på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: F. Gary Gray
Skuespillere: Vin Diesel, Larenz Tate, Timothy Olyphant, Geno Silva
Spilletid: 109 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en mand ved navn Diablo bliver den nye leder af et narkokartel, fanges en narkobetjents kone i krydsilden.Se A Man Apart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Man Apart havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Man Apart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Man Apart:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Man Apart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Man Apart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar