Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Man Called Ove

A Man Called Ove

11/12/2018 | Flixfilm

Se A Man Called Ove på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Hannes Holm
Skuespillere: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg, Ida Engvoll
Spilletid: 116 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Persian
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En menneskeforagter plager sin boligforening med sit gnavne væsen, indtil nyankomne i nabolaget langsomt smelter hans iskolde facade.


Se A Man Called Ove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Man Called Ove (En mand der hedder Ove) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Man Called Ove (En mand der hedder Ove) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Man Called Ove herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Man Called Ove (En mand der hedder Ove) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Man Called Ove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar