Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Man Called Ove

A Man Called Ove

12/12/2021 | Flixfilm

A Man Called Ove på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Hannes Holm
Skuespillere: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg
Spilletid: 116 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Persian, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En menneskeforagter plager sin boligforening med sit gnavne væsen, indtil nyankomne i nabolaget langsomt smelter hans iskolde facade.

A Man Called Ove (En mand der hedder Ove) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Man Called Ove på YouTube.Se A Man Called Ove på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Man Called Ove (En mand der hedder Ove) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Man Called Ove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Man Called Ove, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Man Called Ove (En mand der hedder Ove) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar