Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Marine Story

A Marine Story

11/03/2014 | Flixfilm

Se A Marine Story på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: Ned Farr
Skuespillere: Dreya Weber, Paris P. Pickard, Anthony Michael Jones
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En dekoreret marineofficer vender uventet hjem fra krigen og rekrutteres hurtigt til at hjælpe bekymrede teenagere med at forberede sig til en træningslejr.

A Marine Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Marine Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Marine Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Marine Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Marine Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Marine Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar