Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Matter of Faith

A Matter of Faith

01/05/2016 | Flixfilm

Se A Matter of Faith på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Rich Christiano
Skuespillere: Jordan Trovillion, Jay Pickett, Harry Anderson, Chandler Macocha
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: En kristen studerende kæmper med sin tro, mens hun studerer biologi, og hendes far træder til for at få hende til ikke at opgive sin tro.


Se A Matter of Faith på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Matter of Faith havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Matter of Faith ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Matter of Faith:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Matter of Faith er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Matter of Faith stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar