Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Matter of Wife… and Death

A Matter of Wife… and Death

01/11/2021 | Flixfilm

Se A Matter of Wife… and Death på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Marvin J. Chomsky
Skuespillere: Rod Taylor, Marc Alaimo, Abraham Alvarez, Anne Archer
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En ubekymret privatdetektiv efterforsker en gammel ven og kollegas død, men bliver snart kastet ud i en større spilsammensværgelse.

A Matter of Wife… and Death havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Matter of Wife… and Death på YouTube.Se A Matter of Wife… and Death på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Matter of Wife… and Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Matter of Wife… and Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Matter of Wife… and Death, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Matter of Wife… and Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar