Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Million Ways to Die in the West

A Million Ways to Die in the West

04/09/2020 | Flixfilm

Se A Million Ways to Die in the West på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Western
Instruktør: Seth MacFarlane
Skuespillere: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Navajo, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at være bakket ud af en duel og have mistet sin kæreste bygger fåreavleren Albert langsomt sin selvrespekt op med hjælp fra en gift kvinde.

A Million Ways to Die in the West havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Million Ways to Die in the West på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Million Ways to Die in the West ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Million Ways to Die in the West stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Million Ways to Die in the West, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Million Ways to Die in the West er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar