Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Mission in an Old Movie

A Mission in an Old Movie

25/04/2019 | Flixfilm

Se A Mission in an Old Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung mand kæmper med sin dominerende mor, mens han leder efter kærligheden og en måde at få gang i en karriere i showbusiness på.


Se A Mission in an Old Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Mission in an Old Movie havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Mission in an Old Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Mission in an Old Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Mission in an Old Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Mission in an Old Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar