Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Mission in an Old Movie

A Mission in an Old Movie

25/04/2019 | Ingen kommentarer

Se A Mission in an Old Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung mand kæmper med sin dominerende mor, mens han leder efter kærligheden og en måde at få gang i en karriere i showbusiness på.


Se A Mission in an Old Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Mission in an Old Movie havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Mission in an Old Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Mission in an Old Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Mission in an Old Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Mission in an Old Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar