Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Monster Calls

A Monster Calls

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Se A Monster Calls på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktør: J.A. Bayona
Skuespillere: Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbell
Spilletid: 108 min
Land: UK, Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: En ung dreng bliver overvældet af sin mors sygdom og begynder at forstå menneskets kompleksitet gennem fantastiske fortællinger fra et trøstende trævæsen.


Se A Monster Calls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Monster Calls (Syv minutter over midnat) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Monster Calls (Syv minutter over midnat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Monster Calls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Monster Calls (Syv minutter over midnat) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Monster Calls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar