Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Monster Calls

A Monster Calls

01/01/2020 | Flixfilm

Se A Monster Calls på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: J.A. Bayona
Skuespillere: Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbell
Spilletid: 108 min
Land: UK, Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En ung dreng bliver overvældet af sin mors sygdom og begynder at forstå menneskets kompleksitet gennem fantastiske fortællinger fra et trøstende trævæsen.


Se A Monster Calls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Monster Calls (Syv minutter over midnat) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Monster Calls (Syv minutter over midnat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Monster Calls:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Monster Calls (Syv minutter over midnat) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Monster Calls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar