Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Month in Thailand

A Month in Thailand

10/03/2021 | Flixfilm

A Month in Thailand på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Paul Negoescu
Skuespillere: Andrei Mateiu, Ioana Anastasia Anton, Sinziana Nicola
Spilletid: 84 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Det er nytårsaften i Bukarest. En fyr i tyverne dropper sin omklamrende kæreste og bruger aftenen på at overbevise sig selv om, at hans eks er hans sande kærlighed.

A Month in Thailand havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Month in Thailand på YouTube.Se A Month in Thailand på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Month in Thailand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Month in Thailand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Month in Thailand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Month in Thailand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar