Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Most Violent Year

A Most Violent Year

15/06/2017 | Flixfilm

Se A Most Violent Year på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Oscar Isaac, Elyes Gabel, Jessica Chastain, Lorna Pruce
Spilletid: 125 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Abel Morales forsøger at undgå korruptionens tillokkende vej i sin jagt på den amerikanske drøm under en stadig mere voldelig erhvervskrig i 1981 i New York.


Se A Most Violent Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Most Violent Year havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Most Violent Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Most Violent Year:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Most Violent Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Most Violent Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar