Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Most Violent Year

A Most Violent Year

15/06/2017 | Ingen kommentarer

Se A Most Violent Year på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Oscar Isaac, Elyes Gabel, Jessica Chastain, Lorna Pruce
Spilletid: 125 min
Land: United Arab Emirates, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Abel Morales forsøger at undgå korruptionens tillokkende vej i sin jagt på den amerikanske drøm under en stadig mere voldelig erhvervskrig i 1981 i New York.


Se A Most Violent Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Most Violent Year havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Most Violent Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Most Violent Year herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Most Violent Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Most Violent Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar