Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.N.T. Farm

A.N.T. Farm

15/02/2014 | Flixfilm

Se A.N.T. Farm på Netflix

Indspilningsår: 2011–2014
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: China Anne McClain, Sierra McCormick, Jake Short, Stefanie Scott
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Mød Chyna Parks, en talentfuld ung sanger, der avancerer til high school-programmet for ekstraordinære naturtalenter til stor ærgrelse for hendes nye "kammerater".


Se A.N.T. Farm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA.N.T. Farm havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A.N.T. Farm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A.N.T. Farm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A.N.T. Farm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.N.T. Farm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til A.N.T. Farm

  1. hej - kl. 17:13, 29-08-2015:

    Hvorfor kan jeg ikke se den er den slettet:-(

    Skriv kommentar