Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Night at the Roxbury

A Night at the Roxbury

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se A Night at the Roxbury på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: John Fortenberry
Skuespillere: Will Ferrell, Chris Kattan, Raquel Gardner, Viveca Paulin
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Efter et sammenstød med Richard Grieco skaffer Doug og Steve sig adgang til en natklub i denne komedie baseret på en sketch fra "Saturday Night Live".


Se A Night at the Roxbury på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Night at the Roxbury havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Night at the Roxbury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Night at the Roxbury herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Night at the Roxbury er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Night at the Roxbury stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar