Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Night at the Roxbury

A Night at the Roxbury

30/09/2016 | Flixfilm

A Night at the Roxbury på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktion: John Fortenberry
Skuespillere: Chris Kattan, Will Ferrell, Raquel Gardner
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter et sammenstød med Richard Grieco skaffer Doug og Steve sig adgang til en natklub i denne komedie baseret på en sketch fra "Saturday Night Live".

A Night at the Roxbury havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Night at the Roxbury på YouTube.Se A Night at the Roxbury på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Night at the Roxbury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Night at the Roxbury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Night at the Roxbury, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Night at the Roxbury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar