Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Night at the Roxbury

A Night at the Roxbury

30/09/2016 | Flixfilm

Se A Night at the Roxbury på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: John Fortenberry
Skuespillere: Will Ferrell, Chris Kattan, Raquel Gardner, Viveca Paulin
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter et sammenstød med Richard Grieco skaffer Doug og Steve sig adgang til en natklub i denne komedie baseret på en sketch fra "Saturday Night Live".


Se A Night at the Roxbury på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Night at the Roxbury havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Night at the Roxbury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Night at the Roxbury herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Night at the Roxbury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Night at the Roxbury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar