Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

28/01/2015 | Flixfilm

Se A Nightmare on Elm Street på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Horror
Instruktør: Wes Craven
Skuespillere: Heather Langenkamp, Johnny Depp, Robert Englund
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Flere år efter at være blevet brændt levende af vrede forældre vender barnemoderen Freddy Krueger tilbage for at hjemsøge de unge i en lille by.

A Nightmare on Elm Street havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Nightmare on Elm Street på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Nightmare on Elm Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Nightmare on Elm Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Nightmare on Elm Street, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Nightmare on Elm Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar