Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

28/01/2015 | Ingen kommentarer

Se A Nightmare on Elm Street på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Horror
Instruktør: Wes Craven
Skuespillere: John Saxon, Ronee Blakley, Heather Langenkamp, Amanda Wyss
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Flere år efter at være blevet brændt levende af vrede forældre vender barnemoderen Freddy Krueger tilbage for at hjemsøge de unge i en lille by.


Se A Nightmare on Elm Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Nightmare on Elm Street havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Nightmare on Elm Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Nightmare on Elm Street herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Nightmare on Elm Street er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Nightmare on Elm Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar