Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Noble Intention

A Noble Intention

01/09/2016 | Ingen kommentarer

Se A Noble Intention på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Joram Lürsen
Skuespillere: Gijs Scholten van Aschat, Jacob Derwig, Rifka Lodeizen, Zeb Troostwijk
Spilletid: 115 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, Yiddish, English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: I Amsterdam i 1888 kommer en stædig violinbygger ud for farer og tragedier efter at have udfordret en række forretningsmænd, der truer hans lokalsamfund.


Se A Noble Intention på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Noble Intention havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Noble Intention ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Noble Intention herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Noble Intention er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Noble Intention stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar