Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Noble Intention

A Noble Intention

01/09/2016 | Flixfilm

Se A Noble Intention på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, History
Instruktør: Joram Lürsen
Skuespillere: Gijs Scholten van Aschat, Jacob Derwig, Rifka Lodeizen, Zeb Troostwijk
Spilletid: 115 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, Yiddish, English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I Amsterdam i 1888 kommer en stædig violinbygger ud for farer og tragedier efter at have udfordret en række forretningsmænd, der truer hans lokalsamfund.


Se A Noble Intention på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Noble Intention havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Noble Intention ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Noble Intention:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Noble Intention er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Noble Intention stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar