Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A One-Way Trip to Antibes

A One-Way Trip to Antibes

01/02/2020 | Flixfilm

Se A One-Way Trip to Antibes på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Richard Hobert
Skuespillere: Sven-Bertil Taube, Rebecca Ferguson, Dan Ekborg, Malin Morgan
Spilletid: 105 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en skrantende enkemand hører, at hans børn har planer om at overtage hans formue, tvinger han sin luskede hjemmehjælp til at tage med ham på en personlig rejse.

A One-Way Trip to Antibes havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A One-Way Trip to Antibes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A One-Way Trip to Antibes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A One-Way Trip to Antibes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A One-Way Trip to Antibes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A One-Way Trip to Antibes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar