Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Christmas List

A Perfect Christmas List

01/11/2020 | Flixfilm

A Perfect Christmas List på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Fred Olen Ray
Skuespillere: Ellen Hollman, Beth Broderick, Aaron Hill
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En børnebogsforfatter går modvilligt med til at hjælpe sin mor, som hun ikke har et godt forhold til, med en huskeliste til jul på sin skrantende bedstemors opfordring.

A Perfect Christmas List havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Perfect Christmas List på YouTube.Se A Perfect Christmas List på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Perfect Christmas List ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Christmas List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Christmas List, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Christmas List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar