Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Christmas List

A Perfect Christmas List

01/11/2020 | Flixfilm

Se A Perfect Christmas List på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Fred Olen Ray
Skuespillere: Ellen Hollman, Beth Broderick, Aaron Hill, Richard Karn
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En børnebogsforfatter går modvilligt med til at hjælpe sin mor, som hun ikke har et godt forhold til, med en huskeliste til jul på sin skrantende bedstemors opfordring.

A Perfect Christmas List havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Perfect Christmas List på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Perfect Christmas List ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Christmas List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Christmas List, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Christmas List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar