Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Crime

A Perfect Crime

25/09/2020 | Flixfilm

A Perfect Crime på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sam Booth, Theo Waigel, Rainer Hofmeyer
Spilletid: 40 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentarserie undersøger mordet på politikeren Detlev Rohwedder i 1991. Et uopklaret mord midt i Tysklands stormfulde genforening.

A Perfect Crime (Rohwedder – en perfekt forbrydelse) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Perfect Crime på YouTube.Se A Perfect Crime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Perfect Crime (Rohwedder – en perfekt forbrydelse) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Crime (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Crime (Rohwedder – en perfekt forbrydelse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar