Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Crime

A Perfect Crime

25/09/2020 | Flixfilm

Se A Perfect Crime på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sam Booth, Günther Classen, Willi Fundermann, Rainer Hofmeyer
Spilletid: 40 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentarserie undersøger mordet på politikeren Detlev Rohwedder i 1991. Et uopklaret mord midt i Tysklands stormfulde genforening.

A Perfect Crime (Rohwedder – en perfekt forbrydelse) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Perfect Crime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Perfect Crime (Rohwedder – en perfekt forbrydelse) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Crime (Rohwedder – en perfekt forbrydelse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Crime (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar