Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Getaway

A Perfect Getaway

01/08/2021 | Flixfilm

A Perfect Getaway på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: David Twohy
Skuespillere: Milla Jovovich, Steve Zahn, Timothy Olyphant
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Cliff og Cydney er nygifte og nyder den perfekte bryllupsrejse i Hawaii – indtil de møder et par faretruende vandrere.

A Perfect Getaway havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Perfect Getaway på YouTube.Se A Perfect Getaway på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Perfect Getaway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Getaway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Getaway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Getaway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar