Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Getaway

A Perfect Getaway

01/08/2021 | Flixfilm

A Perfect Getaway på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: David Twohy
Skuespillere: Milla Jovovich, Steve Zahn, Timothy Olyphant
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Cliff og Cydney er nygifte og nyder den perfekte bryllupsrejse i Hawaii – indtil de møder et par faretruende vandrere.Se A Perfect Getaway på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Perfect Getaway havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Perfect Getaway på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Perfect Getaway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Getaway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Getaway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Getaway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar