Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Murder

A Perfect Murder

01/12/2013 | Flixfilm

Se A Perfect Murder på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Michael Douglas, Gwyneth Paltrow, Viggo Mortensen, David Suchet
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Det er det mest modbydelige mord, da den koldblodige Steven Taylor hyrer en lejemorder til at slå sin omstrejfende unge kone Emily ihjel.


Se A Perfect Murder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Perfect Murder havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Perfect Murder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Perfect Murder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Perfect Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Murder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar