Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Perfect Pairing

A Perfect Pairing

19/05/2022 | Flixfilm

A Perfect Pairing på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Stuart McDonald
Skuespillere: Victoria Justice, Adam Demos, Luca Asta Sardelis
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: For at få en stor kunde melder en ambitiøs vinimportør fra Los Angeles sig til at arbejde på en australsk fårefarm, hvor hun møder en barsk og mystisk lokal mand.Se A Perfect Pairing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Perfect Pairing havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Perfect Pairing på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Perfect Pairing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Pairing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Pairing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Pairing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar