Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » A Perfect Story

A Perfect Story

28/07/2023 | Flixfilm

A Perfect Story på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Castillo, Álvaro Mel, Ingrid García Jonsson
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da Margot er flygtet fra sit eget bryllup, føler hun sig på afveje. Hun ved ikke, at det er David og hans vidunderlige kaos, der kan hjælpe hende med at finde vej.Se A Perfect Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Perfect Story (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Perfect Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Perfect Story (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Perfect Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Perfect Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Perfect Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar