Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Picture with Yuki

A Picture with Yuki

04/06/2022 | Flixfilm

A Picture with Yuki på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Lachezar Avramov
Skuespillere: Kiki Sugino, Ruscen Vidinliev, Dimiter D. Marinov
Spilletid: 110 min
Land: Bulgaria, Japan
Sprog: English, Bulgarian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Et par tager på ferie på landet, men en tragisk ulykke og spændinger i lokalsamfundet kaster dem ud i et svært moralsk dilemma.

A Picture with Yuki havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Picture with Yuki på YouTube.Se A Picture with Yuki på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Picture with Yuki ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Picture with Yuki stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Picture with Yuki, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Picture with Yuki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar