Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Place in the Stars

A Place in the Stars

25/05/2021 | Flixfilm

Se A Place in the Stars på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Steve Gukas
Skuespillere: Segun Arinze, Amerjit Deu, Dejumo Lewis
Spilletid: 112 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ung advokat, som ligger inde med information om smugling af falske medicinpræparater, skal vælge, om han vil give køb på sin samvittighed eller afsløre sandheden.

A Place in the Stars havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Place in the Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Place in the Stars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Place in the Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Place in the Stars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Place in the Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar