Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Plastic Ocean

A Plastic Ocean

19/04/2017 | Flixfilm

Se A Plastic Ocean på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Craig Leeson
Skuespillere: David Attenborough, Sylvia Earle, Ben Fogle, Craig Leeson
Spilletid: 102 min
Land: UK, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da en dokumentarfilminstruktør opdager, at verdenshavene er fyldt med plastikaffald, giver han sig til at undersøge forureningens indvirkning på miljøet.


Se A Plastic Ocean på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Plastic Ocean havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Plastic Ocean ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Plastic Ocean herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Plastic Ocean er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Plastic Ocean stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar