Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Prairie Home Companion

A Prairie Home Companion

07/01/2015 | Flixfilm

A Prairie Home Companion på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Robert Altman
Skuespillere: Lily Tomlin, Meryl Streep, Woody Harrelson
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Norwegian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Robert Altmans skæve komedie fremmaner kaosset bag kulisserne på den sidste udsendelse af det kendte radioprogram.

A Prairie Home Companion havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Prairie Home Companion på YouTube.Se A Prairie Home Companion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Prairie Home Companion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Prairie Home Companion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Prairie Home Companion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Prairie Home Companion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar