Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn

01/06/2019 | Flixfilm

A Prayer Before Dawn på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Biography, Crime
Instruktion: Jean-Stéphane Sauvaire
Skuespillere: Joe Cole, Cherry Miko, Vithaya Pansringarm
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom, France, China, Cambodia, United States, Germany
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Billy Moore ender i et berygtet thailandsk fængsel, hvor han skal opnå friheden ved at kæmpe i muay thai-turneringer. Baseret på virkelige hændelser.

A Prayer Before Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Prayer Before Dawn på YouTube.Se A Prayer Before Dawn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Prayer Before Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Prayer Before Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Prayer Before Dawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Prayer Before Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar