Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn

01/06/2019 | Flixfilm

Se A Prayer Before Dawn på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Biography, Crime, Drama, Sport
Instruktør: Jean-Stéphane Sauvaire
Skuespillere: Joe Cole, Cherry Miko, Vithaya Pansringarm, Panya Yimmumphai
Spilletid: 116 min
Land: UK, France, China, Cambodia, USA, Germany
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Billy Moore ender i et berygtet thailandsk fængsel, hvor han skal opnå friheden ved at kæmpe i muay thai-turneringer. Baseret på virkelige hændelser.

A Prayer Before Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Prayer Before Dawn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Prayer Before Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Prayer Before Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Prayer Before Dawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Prayer Before Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar