Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Private War

A Private War

01/10/2020 | Flixfilm

Se A Private War på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Matthew Heineman
Skuespillere: Rosamund Pike, Alexandra Moen, Tom Hollander, Faye Marsay
Spilletid: 110 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I denne biografiske film risikerer krigskorrespondent Marie Colvin alt for at afdække sandheden ved frontlinjen, på trods af den pris hun selv betaler.

A Private War havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Private War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Private War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Private War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Private War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Private War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar