Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Queen Is Born

A Queen Is Born

11/11/2020 | Flixfilm

A Queen Is Born på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Phillip Jordan, Gloria Groove, Alexia Twister
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Gloria Groove og Alexia Twister gør dragdrømme til virkelighed og hjælper seks kunstnere med at finde selvtilliden til at indtage scenen i dette makeovershow.

A Queen Is Born (En dronning fødes) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Queen Is Born på YouTube.Se A Queen Is Born på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Queen Is Born (En dronning fødes) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Queen Is Born (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Queen Is Born, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Queen Is Born (En dronning fødes) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar