Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Quiet Place Part II

A Quiet Place Part II

14/06/2022 | Flixfilm

A Quiet Place Part II på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktion: John Krasinski
Skuespillere: Emily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, American Sign
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Familien Abbott bliver tvunget til at forlade deres trygge hjem og drage ind i en verden af livsfarlige væsener, der tiltrækkes af lyde, og andre uventede trusler.

A Quiet Place Part II havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Quiet Place Part II på YouTube.Se A Quiet Place Part II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Quiet Place Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Quiet Place Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Quiet Place Part II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Quiet Place Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar