Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Quiet Place

A Quiet Place

20/08/2019 | Flixfilm

Se A Quiet Place på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktør: John Krasinski
Skuespillere: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En tæt sammentømret familie lever afskåret fra omverdenen og i konstant frygt for at lave en lyd, der vil tiltrække uhyggelige rumvæsner.


Se A Quiet Place på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Quiet Place havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Quiet Place ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Quiet Place:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Quiet Place er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Quiet Place stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar