Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Quiet Place

A Quiet Place

07/09/2022 | Flixfilm

A Quiet Place på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktion: John Krasinski
Skuespillere: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: American Sign , English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En tæt sammentømret familie lever afskåret fra omverdenen og i konstant frygt for at lave en lyd, der vil tiltrække uhyggelige rumvæsner.Se A Quiet Place på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Quiet Place havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Quiet Place på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Quiet Place ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Quiet Place stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Quiet Place, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Quiet Place er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar