Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Rainy Day in New York

A Rainy Day in New York

01/06/2020 | Flixfilm

Se A Rainy Day in New York på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Liev Schreiber, Suzanne Smith
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En række ivrige newyorkere laver ravage i de romantiske planer, et par unge studerende har lagt i forbindelse med deres studieopgave i journalistik i storbyen.


Se A Rainy Day in New York på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Rainy Day in New York havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Rainy Day in New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Rainy Day in New York:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Rainy Day in New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Rainy Day in New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar