Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Remarkable Tale

A Remarkable Tale

01/11/2019 | Flixfilm

Se A Remarkable Tale på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Marina Seresesky
Skuespillere: Carmen Machi, Pepón Nieto, Kiti Mánver, Jon Kortajarena
Spilletid: 93 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Afrikaans
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Indbyggerne i en isoleret by prøver at puste nyt liv i deres hjemstavn, da en gruppe fremmede uventet ankommer og medbringer et kulturchok.Se A Remarkable Tale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Remarkable Tale (En enestående historie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Remarkable Tale (En enestående historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Remarkable Tale:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Remarkable Tale (En enestående historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Remarkable Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar