Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Remarkable Tale

A Remarkable Tale

01/11/2019 | Flixfilm

A Remarkable Tale på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Marina Seresesky
Skuespillere: Carmen Machi, Pepón Nieto, Kiti Mánver
Spilletid: 93 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Afrikaans
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Indbyggerne i en isoleret by prøver at puste nyt liv i deres hjemstavn, da en gruppe fremmede uventet ankommer og medbringer et kulturchok.

A Remarkable Tale (En enestående historie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Remarkable Tale på YouTube.Se A Remarkable Tale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Remarkable Tale (En enestående historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Remarkable Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Remarkable Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Remarkable Tale (En enestående historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar