Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Romance of Seville

A Romance of Seville

13/03/2022 | Flixfilm

A Romance of Seville på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dolores og Ramon er forlovede, men forelskede i nogle andre. Kan ægte kærlighed overleve disse forviklinger?Se A Romance of Seville på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Romance of Seville havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Romance of Seville på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Romance of Seville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Romance of Seville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Romance of Seville, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Romance of Seville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar