Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Room with a View

A Room with a View

01/11/2020 | Flixfilm

Se A Room with a View på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Drama, Romance
Instruktør: James Ivory
Skuespillere: Maggie Smith, Helena Bonham Carter, Denholm Elliott, Julian Sands
Spilletid: 117 min
Land: UK
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Kærlighed eller klasse? Penge eller sommerfugle i maven? Da Lucy Honeychurch møder den uformelle George Emerson på en ferie, bliver valget sværere end nogensinde.

A Room with a View havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Room with a View på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Room with a View ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Room with a View stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Room with a View, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Room with a View er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar