Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Royal Affair

A Royal Affair

28/03/2016 | Flixfilm

Se A Royal Affair på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Nikolaj Arcel
Skuespillere: Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm
Spilletid: 137 min
Land: Denmark, Sweden, Czech Republic, Germany
Sprog: Danish, English, German, French
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I det 18. århundrede ignorerer den psykisk ustabile Kong Christian VII sin unge dronning, Caroline Mathilde, som forelsker sig i hans tyske læge.


Se A Royal Affair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Royal Affair havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Royal Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Royal Affair herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Royal Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Royal Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar