Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Royal Affair

A Royal Affair

12/12/2021 | Flixfilm

A Royal Affair på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Nikolaj Arcel
Skuespillere: Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard
Spilletid: 137 min
Land: Denmark, Sweden, Czech Republic, Germany
Sprog: Danish, English, German, French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I det 18. århundrede ignorerer den psykisk ustabile Kong Christian VII sin unge dronning, Caroline Mathilde, som forelsker sig i hans tyske læge.

A Royal Affair havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Royal Affair på YouTube.Se A Royal Affair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Royal Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Royal Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Royal Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Royal Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar