Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Russell Peters Christmas

A Russell Peters Christmas

16/11/2013 | Flixfilm

Se A Russell Peters Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Henry Sarwer-Foner
Skuespillere: Russell Peters, Pamela Anderson, Michael Bublé, Ted Lange
Spilletid: 44 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Russell Peters' julespecial er inspireret af varietéforestillingerne fra 1970'erne og er både sød, skør, sentimental – og frem for alt sjov.


Se A Russell Peters Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Russell Peters Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Russell Peters Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Russell Peters Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Russell Peters Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Russell Peters Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar