Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Russell Peters Christmas

A Russell Peters Christmas

16/11/2013 | Flixfilm

A Russell Peters Christmas på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktion: Henry Sarwer-Foner
Skuespillere: Russell Peters, Pamela Anderson, Michael Bublé
Spilletid: 44 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Russell Peters' julespecial er inspireret af varietéforestillingerne fra 1970'erne og er både sød, skør, sentimental – og frem for alt sjov.

A Russell Peters Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Russell Peters Christmas på YouTube.Se A Russell Peters Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Russell Peters Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Russell Peters Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Russell Peters Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Russell Peters Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar