Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Russell Peters Christmas

A Russell Peters Christmas

16/11/2013 | Ingen kommentarer

Se A Russell Peters Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Henry Sarwer-Foner
Skuespillere: Russell Peters, Pamela Anderson, Michael Bublé, Ted Lange
Spilletid: 44 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Resumé: Russell Peters' julespecial er inspireret af varietéforestillingerne fra 1970'erne og er både sød, skør, sentimental – og frem for alt sjov.


Se A Russell Peters Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Russell Peters Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Russell Peters Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Russell Peters Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Russell Peters Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Russell Peters Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar