Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Second Chance: Rivals!

A Second Chance: Rivals!

23/07/2021 | Flixfilm

A Second Chance: Rivals! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktion: Clay Glen
Skuespillere: Emily Morris, Stella Shute, Carmel Johnson
Spilletid: 89 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Den nu voksne Maddy Cornell bliver knust, da hun ikke kvalificerer sig til OL, men hun finder et nyt mål som træner for unge gymnaster, der kæmper mod deres rivaler.Se A Second Chance: Rivals! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Second Chance: Rivals! havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Second Chance: Rivals! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Second Chance: Rivals! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Second Chance: Rivals! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Second Chance: Rivals!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Second Chance: Rivals! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar