Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Second Chance

A Second Chance

20/08/2020 | Flixfilm

Se A Second Chance på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Cathy Garcia-Molina
Skuespillere: John Lloyd Cruz, Bea Alonzo, Janus del Prado, Dimples Romana
Spilletid: 130 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter deres eventyrlige bryllup finder Popoy og Basha ud af, at livet som ægtefolk – og forretningspartnere – er mere udfordrende, end de havde regnet med.


Se A Second Chance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Second Chance havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Second Chance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Second Chance:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Second Chance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Second Chance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar