Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Secret Love

A Secret Love

29/04/2020 | Flixfilm

Se A Secret Love på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Chris Bolan
Skuespillere: Terry Donahue, Pat Henschel, Diana Bolan, Kim Donahue
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Gennem skiftende tider holdt to kvinder deres mangeårige kærlighed hemmelig. Men det er ikke uden problemer at springe ud, når man kommer op i årene.Se A Secret Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Secret Love (En hemmelig kærlighed) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Secret Love (En hemmelig kærlighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Secret Love:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Secret Love (En hemmelig kærlighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Secret Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar