Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events

01/01/2019 | Flixfilm

A Series of Unfortunate Events på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Pauli Weissman
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: De usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn må gennemgå alverdens prøvelser, og ikke mindst den onde grev Olaf, i deres skæbnesvangre søgen efter familiehemmeligheder.Se A Series of Unfortunate Events på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Series of Unfortunate Events (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Series of Unfortunate Events på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Series of Unfortunate Events (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Series of Unfortunate Events (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Series of Unfortunate Events, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Series of Unfortunate Events er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til A Series of Unfortunate Events

  1. Merete - kl. 01:41, 13-04-2018:

    Helt igennem fantastisk serie, sjov og spændende. Mine børn (10-12-14 og 16 år) Elsker at se den sammen med mig.
    Ærgerligt at der går så lang tid fra sæson til sæson.

Skriv kommentar