Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events

01/01/2019 | 1 kommentar

Se A Series of Unfortunate Events på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: De usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn må gennemgå alverdens prøvelser, og ikke mindst den onde grev Olaf, i deres skæbnesvangre søgen efter familiehemmeligheder.


Se A Series of Unfortunate Events på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Series of Unfortunate Events (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Series of Unfortunate Events (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Series of Unfortunate Events herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Series of Unfortunate Events er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Series of Unfortunate Events (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til A Series of Unfortunate Events

  1. Merete - kl. 01:41, 13-04-2018:

    Helt igennem fantastisk serie, sjov og spændende. Mine børn (10-12-14 og 16 år) Elsker at se den sammen med mig.
    Ærgerligt at der går så lang tid fra sæson til sæson.

    Skriv kommentar