Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Serious Game

A Serious Game

15/11/2019 | Flixfilm

A Serious Game på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Pernilla August
Skuespillere: Sverrir Gudnason, Karin Franz Körlof, Liv Mjönes
Spilletid: 115 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En kunstnerdatter og en journalist undertrykker deres følelser og går fra hinanden. År senere mødes de igen. De lever forskellige liv, men følelserne er de samme.

A Serious Game (Den alvorsfulde leg) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Serious Game på YouTube.Se A Serious Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Serious Game (Den alvorsfulde leg) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Serious Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Serious Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Serious Game (Den alvorsfulde leg) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar