Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Serious Game

A Serious Game

15/11/2019 | Flixfilm

Se A Serious Game på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Pernilla August
Skuespillere: Sverrir Gudnason, Karin Franz Körlof, Liv Mjönes, Michael Nyqvist
Spilletid: 115 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En kunstnerdatter og en journalist undertrykker deres følelser og går fra hinanden. År senere mødes de igen. De lever forskellige liv, men følelserne er de samme.Se A Serious Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Serious Game (Den alvorsfulde leg) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Serious Game (Den alvorsfulde leg) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Serious Game:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Serious Game (Den alvorsfulde leg) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Serious Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar