Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Short History of the Moors

A Short History of the Moors

03/08/2022 | Flixfilm

A Short History of the Moors på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger maurernes historie og deres vedvarende arkitektoniske indflydelse i Nordafrika og på Den Iberiske Halvø.

A Short History of the Moors havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Short History of the Moors på YouTube.Se A Short History of the Moors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Short History of the Moors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Short History of the Moors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Short History of the Moors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Short History of the Moors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar