Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Simple Favor

A Simple Favor

01/07/2020 | Flixfilm

Se A Simple Favor på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Anna Kendrick, Ian Ho, Joshua Satine, Glenda Braganza
Spilletid: 117 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Singlemoderen Stephanie savner spænding og indleder et venskab med den glamourøse Emily, som beder om en tjeneste for derefter at forsvinde på mystisk vis.

A Simple Favor havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Simple Favor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Simple Favor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Simple Favor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Simple Favor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Simple Favor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar