Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Simple Favor

A Simple Favor

01/07/2020 | Flixfilm

Se A Simple Favor på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Anna Kendrick, Ian Ho, Joshua Satine, Glenda Braganza
Spilletid: 117 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Singlemoderen Stephanie savner spænding og indleder et venskab med den glamourøse Emily, som beder om en tjeneste for derefter at forsvinde på mystisk vis.


Se A Simple Favor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Simple Favor havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Simple Favor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Simple Favor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Simple Favor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Simple Favor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar