Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Simple Story About Murder

A Simple Story About Murder

07/05/2021 | Flixfilm

A Simple Story About Murder på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En nyuddannet betjents karriere tager en drejning, da han udpeges som hovedmistænkt i en forbrydelse, der involverer en ældre betjent – hans egen far.Se A Simple Story About Murder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Simple Story About Murder havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Simple Story About Murder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Simple Story About Murder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Simple Story About Murder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Simple Story About Murder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Simple Story About Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar