Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Somewhat Gentle Man

A Somewhat Gentle Man

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se A Somewhat Gentle Man på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Hans Petter Moland
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Jorunn Kjellsby, Bjørn Floberg, Gard B. Eidsvold
Spilletid: 113 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Swedish, Saami
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Efter 12 år i fængsel sætter en hævngerrig gangster sig for at dræbe den mand, der sendte ham i fængsel, men chancen for et normalt liv er en fristende mulighed.


Se A Somewhat Gentle Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Somewhat Gentle Man havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Somewhat Gentle Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Somewhat Gentle Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Somewhat Gentle Man er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Somewhat Gentle Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar