Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Somewhat Gentle Man

A Somewhat Gentle Man

20/12/2013 | Flixfilm

Se A Somewhat Gentle Man på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Hans Petter Moland
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Jorunn Kjellsby, Bjørn Floberg, Gard B. Eidsvold
Spilletid: 113 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Swedish, Saami
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Efter 12 år i fængsel sætter en hævngerrig gangster sig for at dræbe den mand, der sendte ham i fængsel, men chancen for et normalt liv er en fristende mulighed.


Se A Somewhat Gentle Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Somewhat Gentle Man havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Somewhat Gentle Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Somewhat Gentle Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Somewhat Gentle Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Somewhat Gentle Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar