Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Sort of Family

A Sort of Family

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se A Sort of Family på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Diego Lerman
Skuespillere: Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir, Yanina Ávila
Spilletid: 95 min
Land: Argentina, Brazil, France, Poland, Germany, Denmark
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En argentinsk læge står over for juridiske og etiske udfordringer, da hun rejser ud for at hente det spædbarn, hun har ventet på at kunne adoptere.


Se A Sort of Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Sort of Family (Una Especie de Familia) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Sort of Family (Una Especie de Familia) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Sort of Family herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Sort of Family (Una Especie de Familia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Sort of Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar