Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Sort of Family

A Sort of Family

01/04/2018 | Flixfilm

Se A Sort of Family på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Diego Lerman
Skuespillere: Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir, Paula Cohen
Spilletid: 95 min
Land: Argentina, Brazil, France, Poland, Germany, Denmark
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En argentinsk læge står over for juridiske og etiske udfordringer, da hun rejser ud for at hente det spædbarn, hun har ventet på at kunne adoptere.


Se A Sort of Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Sort of Family (Una Especie de Familia) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Sort of Family (Una Especie de Familia) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Sort of Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Sort of Family (Una Especie de Familia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Sort of Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar