Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Sort of Family

A Sort of Family

01/04/2018 | Flixfilm

A Sort of Family på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Diego Lerman
Skuespillere: Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir
Spilletid: 95 min
Land: Argentina, Brazil, France, Poland, Germany, Denmark
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En argentinsk læge står over for juridiske og etiske udfordringer, da hun rejser ud for at hente det spædbarn, hun har ventet på at kunne adoptere.

A Sort of Family (Una Especie de Familia) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Sort of Family på YouTube.Se A Sort of Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Sort of Family (Una Especie de Familia) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Sort of Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Sort of Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Sort of Family (Una Especie de Familia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar