Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Sort of Family

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Diego Lerman
Skuespillere: Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir, Yanina Ávila
Spilletid: N/A
Land: Argentina, Brazil, France, Poland, Germany, Denmark
Sprog: Spanish
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: En argentinsk læge står over for juridiske og etiske udfordringer, da hun rejser ud for at hente det spædbarn, hun har ventet på at kunne adoptere.


Se A Sort of Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Sort of Family (Una Especie de Familia) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Sort of Family (Una Especie de Familia) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Sort of Family herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til A Sort of Family (Una Especie de Familia) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at A Sort of Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar