Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Star Is Born

A Star Is Born

01/10/2019 | Flixfilm

Se A Star Is Born på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Bradley Cooper
Skuespillere: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Andrew Dice Clay
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter en ambitiøs sanger indleder et lidenskabeligt forhold med en erfaren musiker, letter hendes karriere, mens hans dårlige vaner udløser en nedtur.Se A Star Is Born på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Star Is Born havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Star Is Born ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Star Is Born:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Star Is Born er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Star Is Born stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar