Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Star Is Born

A Star Is Born

01/10/2019 | Flixfilm

A Star Is Born på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Bradley Cooper
Skuespillere: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter en ambitiøs sanger indleder et lidenskabeligt forhold med en erfaren musiker, letter hendes karriere, mens hans dårlige vaner udløser en nedtur.Se A Star Is Born på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Star Is Born havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Star Is Born på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Star Is Born ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Star Is Born stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Star Is Born, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Star Is Born er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar