Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Star Is Born

A Star Is Born

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se A Star Is Born på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Bradley Cooper
Skuespillere: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Andrew Dice Clay
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Efter en ambitiøs sanger indleder et lidenskabeligt forhold med en erfaren musiker, letter hendes karriere, mens hans dårlige vaner udløser en nedtur.


Se A Star Is Born på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Star Is Born havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Star Is Born ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Star Is Born herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Star Is Born er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Star Is Born stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar